vineri, 31 iulie 2015

Aeroportul Iasi

Aeroportul Iasi a reusit in sfarsit sa se modernizeze si sa ofere curse regulate in mai multe locatii din Europa. Dupa lansarea cursei interne Bucuresti – Iasi, Blue Air anunta introducerea a 3 noi rute externe cu plecare din Iasi, respectiv Roma, Paris si Londra.
“Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare.

Avion al companiei Blue Air

Pentru Blue Air aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni.
Deşi are mai puţin de 90 (nouăzeci) de angajaţi, cu mult mai puţini decât alte organizaţii similare din ţară, Aeroportul Iaşi este preocupat de o mai bună funcţionare internă.
La momentul actual Aeroportul Iasi ofera curse spre Italia, Anglia, Austria pe aeroport operand patru firme de transport aerian, respectiv Tarom, Wizzair, Austrian Airlines si Blue Air
Incepand din toamna rutele pe care opereaza firmele de mai sus se vor extinde, astfel vom avea si cea spre Paris.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu