miercuri, 29 octombrie 2014

Concertele Sarbatorilor Iasului 2014

Anul acesta a fost un an in care programul Sarbatorilor Iasului s-a facut ceva mai tirziu si asta nu stiu din ce considerente. Per ansamblu a fost o perioada frumoasa de sarbatori cu toate ca afluienta publicului si a pelerinilor a fost mai mica fata de ceilalti ani.
La concertul de pe 15 octombrie ar fi trebuit sa cante toti cei patru jurati ai emisiunii de talente Vocea Romaniei. Insa plecarea lui Ionut Chirila, antrenorul echipei CSMS Iasi, dupa ce acesta nu a avut rezultatele asteptate la carma echipei, a avut un efect nefast asupra Sarbatorilor Iasului. Fratele acestuia, artistul Tudor Chirila, nu a mai concertat la Sarbatorile Iasului.
Initial, cei de la Primaria Iasi il inclusesera pe Tudor Chirila in lista artistilor care urmau sa concerteze miercuri  15 octombrie in fata Palatului Culturii, pe care se mai aflau Smiley, Loredana, Marius Moga si Pavel Bartos, in fapt echipa de la Vocea Romaniei.

imagine de la concertul de la Sarbatorile Iasului 2014
Sambata, pe 11 octombrie, iesenii au fost asteptati sa asculte slagare romanesti ale unor artisti precum: Catalin Crisan, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Mihai Constantinescu, Corina Chiriac si Marcel Pavel. Duminica, pe 12 octombrie, a avut loc un concert rock, pe scena  urcand artisti precum: Cargo, Cristi Minculescu si Voltaj.

Luni, pe 13 octombrie, a avut loc un concert de muzica populara in interpretarea unor artisti precum: Irina Loghin, Maria Ciobanu, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Formatia Lautarii condusa de maestrul Nicolae Botgros. Iar marti, 14 octombrie, Corul Filarmonicii Moldova Iasi a oferit un recital de exceptie,
Dupa terminarea concertului a urmat un foc de artificii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu