sâmbătă, 13 august 2011

Liga lui Mitica etapa 3

Am ajuns iata la etapa 3 in liga lui Mitica si parca anul asta e mai multa liniste decat de obicei pentru ca numai sunt Iancu si cu Mititelu care sa faca scandal. Din anumite puncte de vedere e mai bine fara cele doua echipe insa fara Craiova parca e totusi nasol. Pentru multi din noi cei mai vechi Universitatea Craiova este campioana unei mari iubiri. Eu unul imi aduc aminte cu placere de meciurile acestei echipe in cupa UEFA, Craiova fiind prima echipa care a ajuns pana in semifinalele unei cupe europene.


 Editia asta de campionat este slaba din punctul de vedere al numelor participantelor: avem Chiajna, Vointa Sibiu Mioveni etc. Echipe cu putini suporteri si care nu stiu ce rating ar putea face. Ieri s-au disputat deja doua meciuri in unul din ele CFR Cluj pierzand cu 2-0 jocul disputat acasa cu Gaz Metan. Gazul pare o echipa inghegata si care se pare ca dupa meciul cu Mainz a prins aripi. Cred ca daca vor juca asa vor avea sanse mari sa se califice in grupele Europa League. Sa vedem ce va fi caci sunt foarte curios.
Meciul etapei ar fi cel dintre Universitatea Cluj si Steaua Bucuresti, Clujul fiind acum pe primul loc alaturi de Dinamo. Dinamo daca va invinge in acest meci va avea maxim de puncte dua trei etape. Eu cred ca Dinamo va trage la titlu anul acesta pentru ca are echipa omogena si care joaca de ceva timp. Sansele sunt destul de mari mai ales daca cei de la Dinamo se vor incorda putin cu arbitrajele sau cu cei de pe la liga. Borcea are stofa pentru asa ceva.
Dar iata in continuare programul liga 1 - programul complet al etapei :

CS Mioveni - Astra Ploiesti 0-1
CFR Cluj - Gaz Metan Medias 0-2
Dinamo - Pandurii Tg Jiu 19:00 DigiSport
Petrolul Ploieşti - Rapid Bucuresti  ora 20:15  DolceSport
Concordia Chiajna - FC Vaslui ora 21:30 DigiSport
Ceahlaul Piatra Neamt - Otelul Galati ora 18:30 DigiSport
Steaua Bucuresti - Universitatea Cluj ora 30 :30 DigiSport
Vointa Sibiu - FCM Targu Mures  ora 18:30 DigiSport
FC Brasov - Sportul Studentesc ora 21:30 DigiSport

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu