miercuri, 4 iulie 2012

Daniela Crudu pleaca de la Antena1

Cruduţa este pe picior de plecare de la "Un Show Păcătos". Asistenta păcătoasă s-a săturat să mai fie înjurată la TV, motiv pentru care s-a hotărât să dispară.
Daniela Crudu şi-a dat demisia, însă a căzut la învoilaă cu oficialii Antenei 1 pentru a rămâne în emisiune până la sfârşitul sezonului, mai exact până pe data de 2 august.
Mai mult decât atât, se pare că Daniela Crudu vrea să se retragă de tot din lumina reflectoarelor, iar asta după o lungă discuţie cu iubitul ei, Mihai Costea.


"Nu o mai lasa Mihai (n.r. Mihai Costea, iubitul ei). Au avut o discutie si el a insistat sa nu mai apara la televizor. Desi decizia era luata de mai multa vreme, picatura care a umplut paharul a fost discutia cu Gigi Becali de luni noapte.
S-a saturat să fie făcută în fel şi chip la televizor şi vrea să rămână doar pe prezentările de moda. E suparata si din cauza banilor, de mai multa vreme. Primea bani putini, dar avea, in schimb, multe interdictii si nu i se parea deloc corect", au declarat surse din Intact Media.
Aceleaşi surse au mai mărturisit că producătorii au găsit şi o înlocuitoare.
"Se va pastra formatul cu două asistente. Pamfile rămâne sigur! A fost aleasă deja înlocuitoarea Danielei, dar nu vă pot spune mai mult decât că este o tipă necunoscuta in mare pare publicului", au declarat aceleaşi persoane pentru sursa citată

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu